Overijsselse restaurants in de Lekker Top-100

Op 30 oktober 2018 is de Lekker Top-100 bekend gemaakt voor het jaar 2019. Hierin is natuurlijk een hoop veranderd, maar toch weet een vijftal restaurants in Overijssel een plekje te houden in de Lekker Top-100. Hierbij kunnen wij u verzekeren dat een avondje dineren bij deze restaurants uiteraard een onvergetelijke beleving zal zijn. Deze bekroonde restaurants in Overijssel voor de Lekker Top-100 zijn als volgt.

Nummer 2: Restaurant De Librije in Zwolle

Helaas wist dit uitmuntende restaurant niet de nummer-1 positie te houden in de Lekker Top-100. Wel bevindt restaurant De Librije in Zwolle zich op een verdiende nummer-2 positie. Het eten zelf wordt in dit restaurant echt gevierd en de gerechten zijn stuk voor stuk uniek. De kenmerken die het restaurant het best omschrijven, zijn als volgt: Geraffineerd, smakelijk, gewaagd, geestig, spannend en innovatief. Het is meer dan de moeite waard om hier de verse producten en lokale gerechten te proeven!

Nummer 12: Restaurant De Lindenhof in Giethoorn

Dit restaurant in Giethoorn wist maar liefst een plekje te stijgen in de Lekker Top-100. Hierdoor is het restaurant nu gevestigd op de verdiende twaalfde plaats. Het restaurant weet met zijn bekroonde twee Michelinsterren te bewijzen dat dineren bij restaurant De Lindenhof in Giethoorn een ware sensatie is. Iedere gast wordt bij het diner verwend met zeer uiteenlopende gerechten die allen zorgen voor een smaaksensatie.

Een prachtig gerecht van restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl.

Nummer 62: Kaatje bij de Sluis in Blokzijl

Als er een restaurant bekend is in de betreffende omgeving, dan is het restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. Dit eigentijdse restaurant is met al zijn sfeer te vinden in het historische centrum. Al 40 jaar maakt Kaatje bij de Sluis het mogelijk om culinair te genieten in Blokzijl. Mede hierdoor staat het restaurant al jaren lang in de Lekker Top-100. Door het totaalpakket van dineren en overnachten verwachten wij dat dit restaurant nog lang in de Lekker Top-100 zal blijven staan.

Nummer 64: ’t Lansink in Hengelo

Een enkele plek wist het restaurant ’t Lansink in Hengelo te stijgen in de ranglijst van de Lekker Top-100. Hier zijn ze als restaurant en hotel zijnde zeer tevreden over: tussen al die bekende restaurants weet ’t Lansink zeer goed te scoren. De stevige kwaliteitsverbeteringen en renovaties van het restaurant enkele jaren geleden zorgen er hoogstwaarschijnlijk voor dat het restaurant zelf nog lange tijd in de Lekker Top-100 te vinden zal zijn. Restaurant Ledeboer in Almelo –  het kleine zusje van restaurant ‘t Lansink –  heeft binnen de tijd van anderhalf jaar tot twee jaar al een vermelding in de Lekker 500 te pakken. Zullen zij in de voetsporen treden van restaurant ‘t Lansink?

Nummer 95: De Swarte Ruijter in Holten

Als laatst is ook restaurant De Swarte Ruijter in Holten te vinden in de ranglijst van de Lekker Top-100 en wel op nummer 95. Hier is het restaurant zeer trots op en zij hopen dan ook elk jaar weer in deze ranglijst te staan. Door ieder diner een nieuwe culinaire verassing neer te zetten, weet restaurant De Swarte Ruijter al enkele jaren een goede positie te behouden in de Lekker Top-100.

Opmerkingen

Voeg een opmerking toe

mood_bad
  • Nog geen opmerkingen.
  • chat

    Voeg een opmerking toe

    keyboard_arrow_up

    Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.