Uit eten in Almelo

U kunt heerlijk uit eten in Almelo bij onder andere restaurant Ledeboer, Kreta of Gastrobar 1910. De binnenstad van Almelo staat de laatste jaren centraal voor de opleving van de stad. Het centrum wordt compleet aangepakt en voorzien van legio nieuwe winkels, appartementen en gezellige cafeetjes of restaurants.

Lekker eten bij Ledeboer

Zo opende de enkele jaren geleden restaurant Ledeboer zich in het centrum. Het restaurant in Almelo is sinds 2016 gevestigd in de oude ‘Waag’ en voormalig bankgebouw. Deze unieke locatie is helemaal opgeleefd en biedt een aangename sfeer om uit eten in Almelo te gaan. Wist u al dat de oude kluis van de bank tegenwoordig gebruikt wordt als wijnkelder? U kunt hier zelfs uw eigen wijn laten neerleggen, welke vervolgens tijdens uw diner kan worden geserveerd. Dat mag met trots een ‘wijnkluis’ genoemd worden. Daarnaast heeft restaurant Ledeboer binnen enkele jaren een officieel compliment van Michelin mogen ontvangen, waardoor zij een Michelin Bib Gourmand menu mogen serveren. Er is tevens in recordtijd een plekje in de Lekker 500 veroverd!

Uit eten in het centrum van Almelo

De oude Almelose Aa waant zich nog altijd een weg door de binnenstad wat voor een prettig aanzicht zorgt! Het ware biercafé België heeft zich aan de Aa gevestigd. Het restaurant is dan ook een aangename locatie om op een zomerdag gezellig aan het water te dineren. Natuurlijk kunt u hier ook terecht om met vrienden en/of familie gezellig een borrel te drinken.Voor de liefhebbers zijn er in Almelo ook meerdere Oosterse zaken te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het wokrestaurant in Vuur en Vlam, gelegen naast het stadion van Almeloos trots Heracles, of geniet van de meest verse sushi bij restaurant Sushitijd.Kortom, wilt u lekker uit eten bij restaurants in Almelo? Dan is er voldoende variatie en keus! Toch niet helemaal wens? Kijk dan eens wat bijvoorbeeld restaurants in Wierden, Rijssen of Borne te bieden hebben.

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.