Het centrum van Delden kan als enorm knus beschouwd worden. De kleine en nauwe straatjes maken het een waar avontuur om de binnenstad te passeren. Een waar ‘kruip door, sluip door’ gevoel komt er in u naar boven. Natuurlijk is er om iedere hoek een oud en statig pand te vinden. Op het einde van de hoofdstraat doekt dan ineens een prachtig wit pand op: hotel en restaurant De Zwaan. Een heerlijke plek om uit eten in Delden te gaan. Praktisch gelegen met een parkeerterrein aan de rand van de stad. Daarnaast is het terras een ware traktatie om op plaats te nemen. Het biedt immers een mooi uitzicht over het groen en op de passerende mede bezoekers van Delden.

Delden en haar omgeving

Aan de rand van de stad – net buiten Delden – is het landgoed Twickel gelegen. De uitgestrekte tuinen van het landgoed en de bijbehorende bossen en bijgebouwen maken het een uitgelezen plek voor een stevige wandeling. Perfect te combineren met een bezoek aan het terrein van kasteel Twickel welke tegen een kleine vergoeding te bezoeken is. Na een dagdeel op en rondom het terrein te hebben besteed, is het natuurlijk fijn om bij één van de restaurants in Delden neer te dalen. Gaat binnenkort een dagje weg? Ga dan ook heerlijk uit eten in Delden en omgeving.

Aan de andere zijde van het dorp is een ware Wagyu Farm te vinden. Op deze boerderij wordt het luxe ras Wagyu gehouden. De runderen behoren tot de meest luxe soorten ter wereld, waardoor het vlees in binnen en buitenland gewaardeerd wordt. Heeft u zin om van een stukje Wagyu beef te genieten? Dan heeft u geluk! Het vlees is namelijk bij de lokale slagerij op deze boerderij beschikbaar, zodat u thuis dit luxe vlees kunt bereiden. Indien u liever op uw wenken bedient wil worden, ga dan lekker uit eten in Delden.

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen. Bezoek ook onze site voor Terschelling: Restaurant Terschelling