Uit eten in Rijssen

U kunt bijvoorbeeld heerlijk uit eten in Rijssen bij bijvoorbeeld:

Rijssen, de stad in het hart van Twente. Op kleine afstand vindt u de prachtige Sallandse Heuvelrug en de bijna magische Holterberg. Kortom, er is in de omgeving van Rijssen meer dan genoeg te doen! Een weekendje weg of een dag wandelen in de omgeving is prima te combineren met een lunch of diner. In het centrum zijn er namelijk voldoende mogelijkheden om heerlijk uit eten in Rijssen te gaan!

Ontdek de restaurants in Rijssen centrum

Het centrum van Rijssen is het kloppende hart van de Twentse stad. Aan de lange centrale straat in het winkelgebied hebben de meeste restaurants haar intrede genomen. Zo zijn er voor u volop mogelijkheden om uit eten te gaan. De diversiteit van de verschillende keukens maken de keuze enorm! Denk bijvoorbeeld aan een Chinees restaurant in Rijssen, maar bijvoorbeeld ook Grieks restaurant De Markies of Italiaans restaurant Buena Vista. Wilt u eens wat anders? Dan is Brasserie Stadsboerderij Rijssen een leuke leuke zaak om te bezoeken. Hier krijgen mensen met een beperking de kans om in de horeca! Zo dragen zij hun steentje bij aan de maatschappij en zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gezelschap!

Uit eten in Rijssen: omgeving

Er zijn vollopen gezellige plaatsen te vinden in de omgeving van Rijssen. Zo kan er in deze dorpen of steden ook volop genoten worden. Zo is een wandeling prima te combineren met een restaurant in de Holterberg. Daarnaast is een bezoek aan het nabijgelegen dorp Enter ook aan te raden. Wist u dat hier de grootste klomp ter wereld staat welke uit één stuk gemaakt is? Dat ziet u natuurlijk niet iedere dag! Wilt u toch liever een bezoek brengen aan een grote stad in de regio? Uw ogen kunt u bij een dagje shoppen in Almelo, Hengelo of Enschede de kost geven. Mocht u een meer cultureel gerichte dag willen met gezellige, knusse en bovenal smalle straatjes, leg dan zeker aan bij een restaurant in Deventer!

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.