Buiten dat je heerlijk kunt genieten van de restaurants en cafés in het dorp en haar omgeving in zowel de zomer als wintermaanden biedt het ook op toeristisch gebied nog een aantal leuke dagbestedingen. Denk hierbij aan de natuur rond de Vecht, maar ook het Stephanuskerkje en Jodenbergje in deze gemeente. In de omgeving is er echter nog meer zien zoals de Oelle Mólle Molen in de gemeente Heemse, waar tevens ook de Witte Kerk te vinden is. Sinds de jaren 80 zijn ze in het dorp bezig geweest om meer toerisme te trekken vanuit de regio en de rest van Nederland. Dit is mede te zien aan het futuristische gebouw van de gemeentehuis.

Uit eten Hardenberg en omgeving

Zoals eerder aangegeven zijn er ook in naburige gemeentes zoals Heemse een aantal leuke bezienswaardigheden te zien. Dit houdt ook in dat er niet alleen een aantal goede horecaondernemingen in Hardenberg zijn, maar ook in de regio bij andere gemeentes. Hier kan je ideaal je dag invullen door meerdere gemeentes aan te doen. Uit eten in Hardenberg is iets wat de inwoner ook zeker aanraden als je een bezoekt brengt aan dit gezellige dorpje. Of het nou de winter is met een kop warme chocomel of koffie na een dagje gewandeld te hebben in de omgeving. Of tijdens een dagje terrasjes pakken in de zomermaanden met als afsluiting een heerlijke maaltijd tijdens het uit eten gaan in Hardenberg.

Feesten in de buurt

Tijdens het jaarlijkse bouwvak feest is er ook veel te doen en zien het dorp in de vorm van van leuke kraampjes en feestjes op straat. De restaurants en andere horecaondernemingen spelen hier leuk op met leuke dagschotels en aanbiedingen om zo de bezoekers van binnen en buiten de regio een leuke dag te bezorgen. Doordat er ook een grote evenementenhal aanwezig is waar grote evenementen plaatsvinden, krijgt het dorp vaak bezoek van buiten de stad. Hier spelen de horecaondernemingen goed op in door met exclusieve gerechten te komen voor de bezoekers die in het weekend langskomen.

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.