Wist u dat er veel leuke activiteiten te doen zijn?

U kunt zich hier bijvoorbeeld vermaken door de prachtige natuur. Zo zijn hier bijvoorbeeld perfecte routes om in alle rust te wandelen en vind u ideale parcoursen om los te gaan op uw mountainbike. Als dit niets voor u is als dit niets voor u is hebben wij ook nog andere activiteiten zoals ballonvluchten en hebben wij hier ook en escaperoom. U kunt hier ook gebruik maken van sauna’s en zwambaden.

Cultuur en Kunst in Holten

Er is hier ook genoeg voor de kunst en cultuur liefhebbers! We hebben hier een aantal musea die niemand kunnen ontgaan. Je kunt hier bijvoorbeeld het Rijssens museum vinden. Een echt Twents museum dat gelegen is in hof “De Oosterhof” en u de ontstaansgeschiedenis van de stad kan laten zien. In hetzelfde complex kunt u nog meer vinden. hier is het Internationaal Brandweermuseum ook gevestigd. In dit museum kunt u de hele geschiedenis van de brandweer zien en kunt u ook een kijkje nemen hoe het er hedendaags aan toe gaat.
Er zijn hier ook verscheidene molens die er prachtig uitzien en zeker een bezoekje waard zijn.

Uit eten in de Holterberg

De Holterberg is een prachtige plek dat deel uitmaakt van het Nationaal park Sallandse heuvelrug. U kunt hier genieten van het prachtige heuvellandschap en er zijn verschillende plekken om te uit eten in de Holterberg te gaan. Als u daar niet vind wat u zocht kunt u altijd nog uit eten gaan richting Holten. Ze hebben u hier genoeg te bieden en u zal daar zeker wel heerlijk kunnen eten na zo een leuk dagje in Twente rondgelopen te hebben.
Zoals u ziet zal u zich hier niet zo snel vervelen en valt er hier reuze veel te doen. Sluit uw dag met een dag af door uit eten in Holten te gaan. Kort gezegd: een hele leuke plek om naartoe te gaan!

Heerlijk uit eten in Holten

In Holten bent u van harte welkom in één van de vele restaurants voor een kop koffie, een borrel of een heerlijke lunch of diner. Komt u voor een gezellig diner voor twee, een etentje met het hele gezin of een zakelijke samenkomst? U kunt heel goed uit eten in Holten. Bij de verschillende restaurants in Holten en op de Holterberg zijn alle mogelijkheden aanwezig. Ook overnachten is op diverse plaatsen in Holten mogelijk.

Restaurant Holterberg

Er zijn diverse restaurants op de Holterberg gevestigd, zoals:

De Holterberg behoort tot nationaal park de Sallandse heuvelrug. Dit is een prachtig gebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het gebied is onderdeel van het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk in Nederland. Bovenop de Holterberg kunt u genieten van een prachtig mooi uitzicht. Naast de mooie natuur zijn er diverse bezienswaardigheden die de moeite van uw bezoek waard zijn.

Bezienswaardigheden in Holten

Op de Holterberg is het natuurmuseum Holterberg met een aantal prachtige diorama’s. Tegenover het natuurmuseum is er een leuk en educatief speelbos voor de kinderen, het ‘Bos van Daanje Das’. Op de Holterberg vindt u ook de Canadese oorlogsbegraafplaats. Bij de begraafplaats is een informatiecentrum waar u het verhaal wordt verteld over deze plek en over de militairen uit de tweede wereldoorlog die daar liggen begraven. Door Holten loopt ook het Pieterpad, het langeafstandswandelpad dat jaarlijks door veel mensen wordt gelopen.

Restaurant Holten

Om uit eten in Holten te gaan, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod van restaurants in Holten. Naast de restaurants op de Holterberg zijn er diverse restaurants in het centrum van Holten, zoals restaurant Tastoe. Voor elke speciale gelegenheid, voor een heerlijke ontspannen avond uit, een goed diner met uw collega’s of zakenpartners of voor of na een bezoek aan één van de bezienswaardigheden kunt u terecht bij een restaurant in Holten dat bij de gelegenheid past. U bent van harte welkom als bezoeker van één van de restaurants in Holten. Het aanbod strekt zich uit van de Nederlandse keuken tot de verschillende internationale keukens en u kunt genieten van een diner in een bistro of grand café of van een culinaire ervaring in één van de toprestaurants.

Restaurant Holten is goed bereikbaar

De Overijsselse plaats Holten ligt langs de snelweg A1 en is goed bereikbaar. Wanneer u met de trein komt, stapt u uit bij NS station Holten. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de restaurants in het centrum van Holten en circa 15 minuten naar de restaurants op de Holterberg.m Verder ligt Holten op het gezellige plaatsje op plus minus 12 minuten rijden van Rijssen, 15 minuten van Enter en 17 minuten van Nijverdal.

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen. Bezoek ook onze site voor Terschelling: Restaurant Terschelling