Wist u dat er veel leuke activiteiten te doen zijn?

U kunt zich hier bijvoorbeeld vermaken door de prachtige natuur. Zo zijn hier bijvoorbeeld perfecte routes om in alle rust te wandelen en vind u ideale parcoursen om los te gaan op uw mountainbike. Als dit niets voor u is als dit niets voor u is hebben wij ook nog andere activiteiten zoals ballonvluchten en hebben wij hier ook en escaperoom. U kunt hier ook gebruik maken van sauna’s en zwambaden.

Cultuur en Kunst in Holten

Er is hier ook genoeg voor de kunst en cultuur liefhebbers! We hebben hier een aantal musea die niemand kunnen ontgaan. Je kunt hier bijvoorbeeld het Rijssens museum vinden. Een echt Twents museum dat gelegen is in hof “De Oosterhof” en u de ontstaansgeschiedenis van de stad kan laten zien. In hetzelfde complex kunt u nog meer vinden. hier is het Internationaal Brandweermuseum ook gevestigd. In dit museum kunt u de hele geschiedenis van de brandweer zien en kunt u ook een kijkje nemen hoe het er hedendaags aan toe gaat.
Er zijn hier ook verscheidene molens die er prachtig uitzien en zeker een bezoekje waard zijn.

Uit eten in de Holterberg

De Holterberg is een prachtige plek dat deel uitmaakt van het Nationaal park Sallandse heuvelrug. U kunt hier genieten van het prachtige heuvellandschap en er zijn verschillende plekken om te uit eten in de Holterberg te gaan. Als u daar niet vind wat u zocht kunt u altijd nog uit eten gaan richting Holten. Ze hebben u hier genoeg te bieden en u zal daar zeker wel heerlijk kunnen eten na zo een leuk dagje in Twente rondgelopen te hebben.
Zoals u ziet zal u zich hier niet zo snel vervelen en valt er hier reuze veel te doen. Sluit uw dag met een dag af door uit eten in Holten te gaan. Kort gezegd: een hele leuke plek om naartoe te gaan!

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.