Een actieve dag met de kinderen

Een van de leukste plekken is zwembad De Kolk. Dit is het bekendste zwemcentrum van Midden-Overijssel en dat is niet zomaar zo! Er is een waterglijbaan van 50 meter lang, verschillende baden en whirlpools en ook nog eens gratis toegang tot het Turks stoombad! Hier kunt u in de middag snacks voor de kinderen kopen. Maar voor een echte maaltijd kunt u gemakkelijk uit eten in Wierden. Het uitstapje is tevens geschikt voor mindervaliden, wat het een veelzijdig uitje maakt voor de hele familie!

Een dagje ballen slaan op de baan

Bent u opzoek naar een dagje uit voor uw vriendengroep? Kies dan voor de Golfclub de Koepel. Hier kunt u de hele middag hole in ones slaan met uw vrienden of familie. De golfclub ligt in een prachtig stuk natuurgebied dat vroeger bekend stond als de Wierdense Duinen. Kom tot rust in de natuur en vul daarna uw maag en ga lekker uit eten in Wierden. Er zijn in de regio verschillende restaurants te vinden, zoals restaurant Het Atelier.

Het klompenmuseum

Hebben jullie laatst al een actief uitje gehad met het gezin, of wilt u juist dat uw kinderen iets nieuws leren? Kom dan langs in Wierden en bezoek ons Klompenmuseum. Hier ziet u de geschiedenis van de klomp, waar deze oer-Hollandse schoen nog steeds gedragen wordt en hoe je ze eigenlijk moet dragen. Zijn we wel comfortabel en waarom zijn ze van hout gemaakt? Wist u dat er speciale voetbal- en bruidsklompen bestaan? U komt er allemaal achter in ons Klompenmuseum! Na een heerlijke middag in het Klompenmuseum kunt u uit eten in Wierden. Kies voor een oer-Hollands restaurant zoals restaurant De Ijzeren Pot. U kunt hier terecht voor een uitgebreide maaltijd maar ook voor een kop koffie of thee met een heerlijk stuk gebak. De keuze is aan u!

U kunt hier van alles doen met het gezin of vrienden. Kom een keer langs en ervaar zelf alle schoonheden van dit extravagante dorp. Ga langs bij de verschillende horecazaken en kies uiteindelijk uw favoriet. Zijn er te veel mogelijkheden om uit te kiezen? Kom dan gezellig een dag terug en probeer elke keer iets nieuws. Uit eten in Wierden was nog nooit zo leuk!

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.