Bistro T-Bone is in het Twentse dorp hoogstwaarschijnlijk de horecazaak met de beste kwaliteit. Het is immers met een vermelding opgenomen in de Michelin Gids. Dat wil zeggen dat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is. Daarnaast is er een Michelin Bib Gourmand menu beschikbaar, waardoor er voor slechts € 37,- genoten kan worden van een driegangenmenu.
De afgelopen jaren zijn er meerdere restaurants in Enter geopend. Zo opende in de zomer van 2018 de nieuwste zaak haar deuren. Gasterij Het Middenplein is een sfeervolle zaak met een zonnig terras. De gerechten zijn van hoge kwaliteit en de wijnen zijn uiterst smaakvol. Daarnaast is er zelfs de mogelijkheid om een feestje te geven, uiteraard volledig voorzien van catering.
Tegenover de bekende kledingwinkel Roetgerink is het hart van het dorp heeft Brasserie R-1854 haar intrede genomen. Een bezoek aan de grote kledingwinkel is dan ook perfect te combineren met een smakelijke lunch, diner of gewoonweg een kopje koffie met appelgebak.
Bent u een ware vleesliefhebber? Dan kunt u heerlijk uit eten in Enter! Het eerder genoemde restaurant Bistro T-Bone is namelijk een waar walhalla voor de vleesliefhebber. Daarnaast kan er bij Let’z Meat genoten worden van vers bereid vlees welke direct van de Mibrasa houtskoolgrill geserveerd wordt.

Op avontuur in de omgeving

In de omgeving van Enter zijn er ook volop leuke dingen te doen! Zo is net buiten het dorp  Landgoed het Rheins gevestigd. Naast de mogelijkheid om heerlijk te dineren, zijn er ook volop activiteiten. Zo is er een baan om te midgetgolfen en bijvoorbeeld een kinderboerderij.
Er is tevens een bierbrouwerij in de buurt gelegen. Bent u liefhebber van vers gebrouwen bier? Dan kunt u vast uw ogen uitkijken.

Overnachten in Enter

In de omgeving – tussen Enter en Wierden – vindt u het natuurgebied de Doorbraak. De rivier de Regge komt hier prachtig tot zijn recht en de wandelroutes zijn een ware aanrader. Wanneer u in de buurt even wil pauzeren, dan kunt even aanleggen bij Het Exoo. Deze biologische boerderij heeft een knus boerenwinkeltje vol biologische producten. Er is tevens de mogelijkheid om van een borrel en een gebakje te genieten.
Wanneer u de omgeving zo prettig vindt, dat u wel wilt blijven. Dan heeft u geluk! Er is bij Het Exoo namelijk de mogelijkheid om te overnachten in niet één, maar wel twee zogeheten Reggehooibergen. Deze vakantiehuisjes zijn beschikbaar voor het hele gezin en voorzien van alle gemakken. Dan kunt u koken in het huisje, maar natuurlijk ook uit eten in Enter! Mocht u de keuze hier desondanks niet voldoende vinden? In het nabij gelegen dorp – op slechts enkele kilometers afstand – zijn er ook voldoende restaurants in Wierden te vinden!

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.