Uit eten in Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als het Venetië van Nederland, is gelegen in de kop van Overijssel. Het is bij uitstek één van de populairste locaties in Overijssel en misschien wel van ons hele land. Er zijn volop toeristen en dagjesmensen te vinden, dus dan kunt u uiteraard ook lekker uit eten in Giethoorn!

Genieten aan de waterkant

Het Overijsselse dorp staat bekend om naar knusse straatjes, steegjes en waterwegen. De riviertjes krullen gezellig door het dorp en de bootjes nodigen dan ook direct uit tot een prettig sfeer. Het is dan ook een uitgelezen plek om plaats te nemen op het terras voor een borrel en een hapje! De restaurants in Giethoorn spelen hier dan ook goed op in, door volop horeca te bedrijven aan de oevers van de riviertjes.

Alles voor een dagje uit in Giethoorn

Wanneer u een gezellig dagje uit wil met vrienden, dan is het Overijsselse dorp een gezellige aangelegenheid. Er zijn echter ook volop mogelijkheden om een familiedag of een uitje met uw team te plannen. Maar we horen u al denken… wat is er te doen in Giethoorn? Nou, er zijn volop mogelijkheden om een fluisterbootje of een sloep te huren. Zo kunnen de waterwegen betreed worden. Het is hierbij extra leuk om met een bootje de rivier te volgen, tot u op het grote centrale meer te varen. Hier kan namelijk volop van de rust en de prachtige natuur genoten worden. Daarbij, is er toch bijna niets fijner dan het deinen van de golven en een frisse bries door de haren? Nou, misschien is het enkel fijner om uit eten in Giethoorn te gaan…. Let bij een bezoek aan het dorp echter wel op dat u niet te laat op de dag komt, want dan kunnen de boten natuurlijk al verhuurd zijn! Daarnaast zijn er volop kansen om een wandeling in de omgeving te maken.

Goedkoop uit eten in Giethoorn

Uiteraard bieden de restaurants in Giethoorn voor ieder budget een smakelijke ervaring. Zo kunt u ook lekker, maar toch goedkoop uit eten in Giethoorn! Zoals gezegd zijn er namelijk volop restaurants te vinden, waar naast een uitgebreide maaltijd ook simpelweg lekkere en kindvriendelijke gerechten gehaald kunnen worden. Wilt u uzelf en uw gezelschap toch liever van een culinair hoogstandje laten genieten? Neem dan eens een kijkje bij restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. Deze horecazaak mag zich met trots bezitter van een Michelinster noemen, waardoor een onvergetelijke culinaire sensatie hier geen vraag maar een zekerheid is!

Kortom, wilt u een gezellige dag uit welke voor ieder budget toegankelijk is? Dan bent u van harte welkom en als afsluiter kunt u dan uiteraard heerlijk uit eten in Giethoorn!

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.