Uit eten in Haaksbergen

De horeca in Haaksbergen kent goede specialiteitenrestaurants, waar u met uw partner, familie of vrienden heerlijk kunt genieten. Uit eten in Haaksbergen is eten met seizoensgebonden verse producten en bovendien kunt u kiezen uit verschillende eetgelegenheden.

Het dorp in Twente (Overijssel), wat op slechts elf kilometer van Hengelo en twaalf kilometer bij Enschede vandaan ligt. Haaksbergen heeft relatief weinig inwoners (om en nabij de 24 duizend), maar heeft een rijk en boeiend cultuurhistorische achtergrond. Er zijn veel bezienswaardigheden en het plaatsje staat steeds meer bekend om hun bijzondere evenementen. Het mooie dorp, een prachtig natuurgebied en een gezellig centrum zijn allemaal de ingrediënten voor dagjesmensen en toeristen die hun weg naar Haaksbergen hebben gevonden.

Uit eten: Haaksbergen

Er zijn diverse restaurants en voor iedereen is er wel een horecagelegenheid die aan uw smaakwensen voldoet. U kunt kiezen uit de Hollandse keuken, Frans culinair of bourgondisch, Mediterraanse smaakbelevingen en authentieke Italiaanse gerechten. Wat dacht u van Grieks genieten, Tapas en sushi proeverijen, Chinees/Indisch en Kantonees ervaren en/of Amerikaanse steakhouses? Het is allemaal te vinden in het mooie Haaksbergen! De restaurants in Haaksbergen zijn bovendien allemaal kindvriendelijk en voldoen aan de allergenenwetgeving.
Uit eten in Haaksbergen is een gezellige sfeervolle avond hebben, unieke smaakbelevingen ervaren en wordt verzorgd door gastvrije Haaksbergenaren die u van harte verwelkomen in hun ambiance.

Drie beste restaurants van Haaksbergen

Steakhouse Buffalo Bill
Aan de rand van park Groot Scholtenhagen, staat Steakhouse Buffalo Bill. Een sfeervol en gezellige bistro in Amerikaanse stijl. Zomers staat er een mooi terras die altijd druk bezocht wordt. Het eten bestaat uit een seizoensgebonden ruim assortiment van diverse vlees,-vis en vegetarische gerechten. Het personeel is vrolijk en gastvrij, ze hebben persoonlijk aandacht voor gasten groot en klein.

Restaurant de Blanckenborgh
In een monumentaal gebouw ligt net buiten het centrum, in het park restaurant de Blanckenborgh. Mooie Franse gerechten met een moderne insteek is de succesformule van dit prachtige restaurant. Het restaurant serveert seizoensgebonden culinaire gerechten. Op het terras heeft u uitzicht op het park. Professionele service en vriendelijke gastvrijheid van het personeel.

Restaurant Hotel Bi’j de Watermölle
De open keuken is een echte blikvanger, waar de gasten kunnen zien hoe hun gerechten worden gemaakt. Het restaurant maakt alleen gebruik van de beste dagverse producten. Het menu is gevarieerd en heeft bijzondere culinaire vlees- en visgerechten. Er is een vegetarisch menu, evenals een kindermenu. Buiten op het terras kunt u genieten van de natuur en echte koeien spotten die in de wei grazen. Het personeel is lief en gastvrij en heeft oog voor persoonlijk aandacht. U kunt hier tevens overnachten in voormalige paardenstallen.

De hoge kwaliteit en gastvrijheid van de vele restaurants zorgen ervoor dat gasten lovend zijn over uit eten in Haaksbergen. Kom zelf ervaren hoe uit eten Haaksbergen smaakt!

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.