Uit eten in Deventer

Aan de rand van de Overijsselse IJssel ligt het Deventer gelegen. Vanaf de snelweg is er zelfs een prachtig aanzicht op de stad, het is zelfs bijna adembenemend te noemen!. Dé plek vanaf waar vrijwel iedere Twentenaar zich weer in het ‘vertrouwde Twente’ waant.

De historie spat af van het klassieke Deventer. De smalle straatjes, de prettig sfeer en het gezellige centrum maakt het uitnodigend om een dagje gezellig er op uit te gaan! Heerlijk struinen door de stad, winkelen bij de vele boetiekjes of misschien wel een wandeling langs de IJssel. Geen mogelijkheid hoeft onbenut te worden gelaten om een leuke dag uit te hebben. En, hoe kan de dag nou beter afgesloten worden dan door uit eten in Deventer te gaan?

Uit eten in Deventer centrum

De Brink is het bruisende centrum van de Overijsselse stad. De restaurants in Deventer zijn gelegen aan dit sfeervolle en monumentale plein. Uiteraard wordt er aan De Brink meer dan enkel horeca gehuisvest. Denk aan het Historisch Museum, maar bijvoorbeeld ook aan de plaatselijke VVV of de voormalige Poortwoning welke al vanaf 1583 onderdeel uitmaakt van de Overijsselse stad.

Goedkoop uit eten in Deventer

Voordelig lunchen en dineren is de laatste jaren voor veel mensen populair geworden. In de drukte van deze tijd is het heerlijk om even buiten de deur te eten, maar als ware foodies is het natuurlijk van belang dat het wel heerlijk dineren is. In Deventer behoort goedkoop uit eten gaan hierbij zeker tot de opties. Sterker nog, er zijn zelfs horecazaken welke u de mogelijkheid voor minder dan € 10,- uit eten te gaan. Een dagaanbieding oftewel een ‘daghap’ geen ongebruikelijk fenomeen.

Benieuwd welke restaurants in Deventer er voor jou in het verschiet liggen? Bekijk dan gauw het aanbod: reserveer direct of loop gezellig binnen na aan dagje uit.

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.