Momenteel is er één Chinees restaurant in Enter gevestigd. Sinds jaar en dag is De Chinese Muur een betrouwbaar en bekend gezicht voor de bewoners van het dorp.

Chinees Restaurant Enter

Zoals eerder benoemd is deze eetgelegenheid al jaren in het dorp gevestigd. Het is door haar vriendelijke personeel en sfeervolle inrichting dan ook een fijne gelegenheid om een bezoek te brengen. Doordat er zowel de mogelijkheid is om gerechten af te halen als in de zaak te dineren, is er voor ieder wat wils een oplossing! Mede hierdoor zijn zowel de dorpsbewoners als dagjes mensen of toeristen niet schuw om het Chinese restaurant een bezoekje te brengen.

Parkeren bij De Chinese Muur Enter

Horecazaak De Chinese Muur is in het centrum van het dorp gelegen, waardoor er verwacht zou kunnen worden dat er weinig tot geen parkeerplekken in de omgeving te vinden zijn. Desondanks zou De Chinese Muur zichzelf te kort doen als zij u niet voldoende parkeergelegenheid zou bieden. Zeker ook met het oog op de mogelijkheid tot het afhalen van gerechten is dit een must voor het Chinese restaurant in Enter. Er zijn dan ook volop parkeerplaatsen achter het pand opgenomen. Daarnaast zijn er aan de voorzijde van het gebouw ook gemeentelijke parkeerhavens opgenomen. Er zijn dan ook geen redenen te bedenken waarom een bezoek aan deze zaak geen succes zou worden. Mag deze Chinees in Enter u binnenkort in haar armen ontvangen?

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.