De Chinese Muur

Authentieke Chinese gerechten

  Beschrijving

  U bent van harte welkom bij De Chinese Muur in Enter om te smullen van authentieke gerechten in het Chinese restaurant. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke Bami Pangang in het restaurant, maar afhalen is tevens mogelijk.

  De Chinese Muur in Enter is een Chinees Indisch Kantonees restaurant. Waan uzelf in klein China wanneer u door de deuren van het restaurant loopt. Dit Chinese restaurant in het centrum van Enter biedt een grote variëteit aan gerechten. Van deze heerlijke gerechten kunt u genieten in het restaurant zelf, maar ook thuis aan tafel of op de bank. Alle gerechten zijn op de afhaallijst te vinden. Heeft u last van allergieën? Geen enkel probleem! Geeft dit alvorens uw bestelling aan en de werknemers zullen speciaal voor u de aangepaste gerechten bereiden.

  Maandmenu: gevarieerd en voordelig
  Ook biedt de Chinese Muur te Enter iedere maand twee gevarieerde maandmenu’s aan. Dat is pas voordelig Chinese gerechten proeven! Deze maandmenu’s zijn meer dan voldoende voor twee personen en wisselen iedere maand qua inhoud. Het fijne is, dat deze maandmenu’s aan kunnen worden gepast naar uw wensen! Toch zin in Tjap Tjoy in plaats van Koe You Luk? Op aanvraag is dit altijd mogelijk. De maandmenu’s van deze maand zijn online te vinden op de website van De Chinese Muur.

  Partyservice de Chinese Muur
  De Chinese Muur te Enter is tevens gespecialiseerd in het verzorgen van de catering op al uw festiviteiten. Of deze festiviteiten op uw werk plaatsvinden, bij u thuis of in de kantine, alles is mogelijk! De werknemers van de Chinese Muur zullen de door u bestelde gerechten aanleveren in Chafing Dishes, waardoor al uw gerechten warm blijven tijdens het dineren. De partyservice kan al besteld worden vanaf 15 personen. Dit maakt De Chinese Muur toegankelijk voor ook de kleinere festiviteiten. Hierbij kunt u kiezen uit twee soorten gevarieerde buffetten.

  Advertentie

  Open

  Vandaag geopend van: 11:30 - 22:00
  • Maandag

   16:00 - 21:00

  • Dinsdag

   Gesloten

  • Woensdag

   16:00 - 21:00

  • Donderdag

   16:00 - 21:00

  • Vrijdag

   11:30 - 22:00

  • Zaterdag

   11:30 - 22:00

  • Zondag

   11:30 - 22:00

  • 12 april 2024 17:52 lokale tijd

  Regio

  mood_bad
 • Nog geen opmerkingen.
 • chat

  Voeg een recensie toe

  Helaas...

  Helaas... Het is nog niet mogelijk om rechtstreeks bij restaurant De Chinese Muur te reserveren.

  keyboard_arrow_up

  Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen. Bezoek ook onze site voor Terschelling: Restaurant Terschelling