Restaurant Bornerbroek

Op het gebied van restaurants in Bornerbroek heeft het dorp relatief veel te bieden. Als u er bij stil staat dat het Twentse dorp ‘slechts’ onderdak biedt aan een kleine 1800 inwoners, dan heeft Bornerbroek met haar twee restaurants genoeg mogelijkheden om uit eten te gaan. Uiteraard is het aantal restaurants in de gemeente waar Bornerbroek onderdeel van uit maakt (Gemeente Almelo) absoluut lager, maar niet minder gezellig! Het ene restaurant in Bornerbroek is ‘Bistro Le Primeur’ en deze vindt u in het centrum. Daarnaast kunt u uit eten in Bornerbroek bij ‘Restaurant LIedenbaum’ welke wat meer buiten het dorp gelegen is

Uit eten bij restaurant Bistro Le Primeur

In Bistro Le Primeur kunt u zowel in de winter als in de zomer kunt u hier heerlijk eten. In de koudere maanden kunt u plaats nemen in het gezellige restaurant. Daarentegen kunt u in de warmere maanden van het jaar een plaatsje zoeken op het terras. De bistro heeft een uitgebreid terras, waarbij u tijdens het eten dan ook kunt kijken naar de winkelende mensen., passerende fietsers of prachtige auto’s. U kunt bij Bistro Le Primeur terecht voor zowel een overheerlijke lunch, als voor een diner. Voor alle momenten van de dag worden er heerlijke gerechten geserveerd. Er staan dan ook voor volwassenen als kinderen passende gerechten op de kaart. Als u met een grotere groep mensen komt eten (vanaf 10 personen), dan is het verstandig om vooraf te reserveren. Zodoende kunt u dan gebruik maken van een voordelig driegangen diner. Het betreft een keuzemenu voor slechts € 30,50 per persoon. Het is extra voordelig, omdat er bij deze prijs een consumptie is inbegrepen.

Restaurant Liedenbaum in Bornerbroek

Bij restaurant Liedenbaum in Bornerbroek bent u van harte welkom voor een uitgebreid diner. Het is tevens enorm voordelig te noemen, omdat er op doordeweekse dagen – behalve op de woensdag – een wisselende weekschotel geserveerd wordt voor de prijs van slechts € 9,99. Daarbij biedt deze horecazaak de mogelijkheid om uw bruiloft en/of partij te vieren. Viert u liever een feestje bij u thuis of een andere eigen locatie? Dan kan er bij – het inmiddels tachtigjarige restaurant Liedenbaum – tevens catering afgenomen worden. Zodoende geniet u van heerlijk eten op een vertrouwde locatie.

Uit eten in Bornerbroek

Bent u in de buurt of in omliggende plaatsen als Almelo, Enter, Rijssen, Delden of Borne, ga dan gezellig uit eten in Bornerbroek. Haar twee gezellige restaurants geven voldoende keuze om gezellig een hapje te komen eten. Komt u dan gezellig op bezoek in het centrum van Bornerbroek of gaat u gezellig aan de rand van het dorp dineren? Hopelijk mogen we u gauw verwelkomen in het knusse dorp in Overijssel!

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen. Bezoek ook onze site voor Terschelling: Restaurant Terschelling