Chinees restaurant Rijssen

De twee Chinese restaurants in Rijssen zijn binnen de stadskern gevestigd. In het noorden van de stad heeft Oriental haar intrede genomen. Het Chinees Indonesisch afhaalrestaurant Gouden Rivier is meer richting het zuiden gevestigd. Zoals de naam al suggereert heeft deze zaak haar pijlen gericht op het afhalen dan wel laten bezorgen van oosterse gerechten. Daarentegen is het bij Oriental ook mogelijk om op locatie te eten, waarmee het bij uitstek een Chinees restaurant in Rijssen is om smakelijk te dineren.

Chinees restaurant Oriental Rijssen

Wanneer u verlangt naar smakelijke oostelijke gerechten, dan bent u hier aan het juiste adres! In deze horecazaak kunt u namelijk plaats nemen en u volledig culinair in de watten laten leggen. Trakteer uw gezelschap en natuurlijk uzelf op de smaakvolle Aziatische gerechten. Wat te denken van een portie babi pangang met bami of bijvoorbeeld een complete rijsttafel voor de lekkere trek? Wilt u liever niet de deur, maar wel culinair verwend worden? Dan is er gelukkig ook de mogelijkheid om uw gerechten door dit Chinese restaurant in Rijssen te laten bezorgen.

Chinees restaurant Gouden Rivier – Van Opstalstraat Rijssen

Aan de Van Opstalstraat is Rijssen is het afhaalrestaurant Gouden Rivier gevestigd. Mocht u een drukke dag achter de rug hebben of wellicht heeft u gewoonweg geen puf om achter het fornuis plaats te nemen, dan is het altijd prettig om smakelijke gerechten af te kunnen halen. Deze eetgelegenheid is hier helemaal op ingericht en kan perfect u hier dan ook bij van dienst zijn! Deze Chinees Rijssen hoopt u snel te mogen bedienen!

keyboard_arrow_up

Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen.