Let’z Meat

Vleesgerechten van de grill!

  Beschrijving

  Letz Meat Only
  Let’z Meat, de nieuwste aanwinst van culinair Enter. Het paradijs voor de echte vleesliefhebber. Geniet u van een goed stuk vlees? Dan bent u bij Let’z Meat op het juiste adres. Het sfeervolle restaurant Let'z Meat in Enter gaart haar gerechten in een gesloten houtskool grill wat een unieke smaak oplevert. Ervaar de heerlijkste vlees- en visgerechten bij het restaurant in Enter. Let'z Meat heeft een sfeervol industrieel interieur met een afwisseling tussen hoge en lage tafels. In het midden van het Enterse restaurant vindt u de stamtafel met daarin een daadwerkelijke 'boom'.  Wilt u het met eigen ogen zien? Kom dan gezellig langs bij restaurant Let'z Meat in Enter.

  Eerlijk is eerlijk, het dient te bekennen dat de naam van dit restaurant haar specialiteit verklapt. Let’z Meat, maak kennis met vlees. Zij doet haar naam eer aan met een menukaart vol vleesgerechten. Voor- en hoofdgerechten, zowel klassiekers als vernieuwende maaltijden. Allemaal met een eigen touch.

  Where’s the Fish?
  Bent u een liefhebber van vis? Wees dan niet bang. Let’z Meat serveert naast haar uitgebreide aanbod aan vleesgerechten, natuurlijk ook heerlijke visgerechten. Wat denkt u van heerlijke Black Tiger garnalen of een duo van Zalm en Forel als voorgerecht? Bent u al benieuwd naar het hoofdgerecht? Laat u dan bijvoorbeeld voor de ‘Vangst van de Dag’

  Let’z Meat Meets
  NIet lang nadat het restaurant haar deuren opende, is Let’z Meat Meets gelanceerd. Een maandelijks terugkerend ritueel op de eerste donderdag van de maand. Op deze avond wordt er keer op keer een uniek thema gekozen, waarin de avond wordt gedoopt. Verschillende onderwerpen zijn de revue inmiddels gepasseerd, denk aan: vis, wild of de whisky avond.

  Binnen kijken bij Let’z Meat?
  Bent u benieuwd hoe het er bij dit restaurant van binnen uit ziet? Krijg dan eenvoudig een impressie van enkele gerechten, het interieur en voel de sfeer. Wilt u het restaurant toch liever echt ervaren? Stap dan binnen en geniet van een heerlijke avond uit.

  Reserveer Direct
  Wilt u genieten van één van de heerlijke gerechten? Reserveer dan eenvoudig en rechtstreeks uw tafel. Een tafel reserveren zodat u vandaag nog uit eten kunt? Reserveringen welke voor 17.00 uur niet bevestigd zijn, geven helaas geen garantie op een tafeltje. Is het na 17.00 uur, maar wilt u toch een tafel reserveren? Neem dan telefonisch contact op via volgend telefoonnummer: 0547-820396.

  Is Let´z Meat toch niet helemaal het restaurant van uw wensen? Neem dan een kijkje bij één van de andere Enterse restaurants.

  Advertentie

  Gesloten

  Vandaag geopend van: 16:00 - 21:00
  • Maandag

   Gesloten

  • Dinsdag

   Gesloten

  • Woensdag

   16:00 - 21:00

  • Donderdag

   16:00 - 21:00

  • Vrijdag

   12:00 - 21:00

  • Zaterdag

   12:00 - 21:00

  • Zondag

   12:00 - 21:00

  • 15 mei 2024 15:24 lokale tijd

  Regio

  mood_bad
 • Nog geen opmerkingen.
 • chat

  Voeg een recensie toe

  keyboard_arrow_up

  Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen. Bezoek ook onze site voor Terschelling: Restaurant Terschelling