Bistro T-Bone

Dé beste biefstuk van Enter en Overijssel!

  Beschrijving

  Bistro T-Bone: Puur genot voor de vleesliefhebber
  Wie aan Bistro T-Bone in Enter denkt, denkt aan heerlijke vleesgerechten. It is in the name zullen we maar zeggen. Hoewel vleesgerechten een belangrijke rol in het restaurant spelen, is er natuurlijk meer dan enkel vlees beschikbaar. Daarbij dient wel gezegd te worden dat de bereiding op haar houtskoolgrill inmiddels niet meer weg te denken is. Maar, genieten op z’n Twents? Hoe doet u dat nou eigenlijk? Voor Bistro T-Bone geldt:genieten van heerlijke, eerlijke gerechten uit de regio of van daarbuiten. Mooi en creatief gereserveerd, waarbij de porties goed van omvang zijn. Wanneer zelfs minister-president Marc Rutten en zangeres Ilse de Lange speciaal naar Enter komen om bij Bistro T-Bone te kunnen dineren, dan moet het wel een aanrader zijn. Toch?

  Menukaart van Bistro T-Bone Enter
  Op de menukaart van Bistro T-Bone pronken hoofdgerechten als Rib-Eye Black Angus, Tournedos en natuurlijk de felbegeerde T-Bone. Daarnaast is er voor de liefhebbers van visgerechten de mogelijkheid om bijvoorbeeld Tonijn, Tongfilet of Zeebaars te kiezen. Wat op de menukaart direct opvalt, zijn de bijpassende wijnen. Bijna ieder gerecht is voorzien van een bijpassende wijn, welke direct bij het desbetreffende gerecht benoemd zijn. Het diner wordt afgesloten met bijvoorbeeld een klassieke crème brûlée, een meringue met rood fruit de creatieve ‘je bent niet goed snick (ers) parfait’. Bent u geen liefhebber van een zoete afsluiter? Dan is er natuurlijk de mogelijkheid tot een kaasplankje, koffie of een digestief, zoals de huisgestookte limoncello.

  Bistro T-Bone: opnieuw gebouwd.
  Begin februari 2016 kwam het verontrustende nieuws: Bistro T-Bone stond in brand… Er vielen gelukkig geen gewonden, maar het pand was compleet verwoest. Gelukkig heeft het restaurant zich snel herpakt en besloten om het opnieuw op te bouwen. Deze nieuwbouw werd natuurlijk in de oude stijl en met het oude gevoel gerealiseerd, waardoor het nog net zo knus en gezellig aanvoelt als voor de brand. Precies een jaar na de brand, op 23 februari 2017, opende de bistro haar deuren weer en serveert sindsdien weer de heerlijkste gerechten!

  Advertentie

  Open

  Vandaag geopend van: 16:00 - 23:30
  • Maandag

   17:00 - 23:30

  • Dinsdag

   Gesloten

  • Woensdag

   Gesloten

  • Donderdag

   17:00 - 23:30

  • Vrijdag

   17:00 - 23:30

  • Zaterdag

   17:00 - 23:30

  • Zondag

   16:00 - 23:30

  • 18 februari 2024 16:07 lokale tijd

  Regio

  chat

  Voeg een recensie toe

  keyboard_arrow_up

  Gemiddelde beoordeling Restaurant Overijssel is 8,1/10 uit 4+ beoordelingen. Bezoek ook onze site voor Terschelling: Restaurant Terschelling